Meedoen muziek (koor en orkest)

Meedoen Muziek (Koor en Orkest)

Iedereen en elk instrument mag en kan meedoen! Met de voorwaarde dat de zangers affiniteit  met zingen hebben en toon kunnen houden. En dat de muzikanten noten kunnen lezen en minimaal een B-diploma of een vergelijkbaar of hoger niveau hebben. De partijen zijn op niveau ingedeeld zodat zowel mensen die B-diploma hebben kunnen meedoen, maar ook voor doorgewinterde muzikanten krijgen een partij passend bij hun niveau. Al deze mensen met diverse instrumenten vormen zo het Brug Slaan Koor en Orkest.  Zowel voor het koor als orkest hanteren we een limit van zo’ n 50 deelnemers per locatie.

Hoe?

Ruim van te voren kan iedereen de partijen en meespeel/meezingbanden downloaden van de site: www.eenbrugslaan.nl . Je krijgt een mail als het klaar staat. Om de muziek te oefenen zijn er speciale workshopdagen waarin we geclusterd met de musici van drie voorstellingslocaties de muziek gaan repeteren. We verwachten dat iedereen de partijen zelf oefent en daardoor goed voorbereidt op de workshopdag verschijnt. Op de workshopdag zullen meerdere muzikaal-leiders aanwezig zijn om de muziek met jullie in te studeren en iedereen klaar te stomen voor de voorstelling.

Bij de laatste voorstelling te Sneek komt iedereen die in een eerdere voorstelling heeft gespeeld samen, zodat de laatste voorstelling wordt gespeeld door een gigantische groep muzikanten/ zangers en acteurs. Op de dag van deze voorstelling hebben we daarom een extra repetitie om dit voor te bereiden.