Laatste nieuws, speciaal voor de deelnemers

Hoi!

Hier weer even een berichtje van  Baukje en Nienke over de theaterlessen,  we hebben goed nieuws! Het jeugdtheater SWIT start weer in 2021 met nieuwe lessen! Ben je tussen de 7 en 15 jaar, en heb je zin om toneel te spelen, geef je nu op!

Zodra het kan (ivm de Corona) gaan we weer los met de theaterlessen in de Klameare. Ook deze keer werken we in 2 groepen, maar deze keer maken we niet alleen een indeling op leeftijd, maar ook op spelervaring.

Wil je ook graag meedoen? Geef je dan zsm op via eenbrugslaan@gmail.com

Data:
eerste les: zo spoedig mogelijk
laatste les: dinsdag 1 juni 2021
In totaal zijn er ca. 15-20 lessen

Tijden:
Groep 1. 14.30-17.30
Groep 2. 17.45-19.45
Zoals gezegd volgt de indeling van de groepen na aanmelding

Kosten
Kosten € 120 ( betaling in termijnen mogelijk )

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Dit kan per email (eenbrugslaan@gmail.com) of bellen/appen met Baukje (06-4504 2244)

Speciaal voor de ouders:
Afgelopen twee theaterseizoenen hebben wij veel aandacht besteed aan stem-en bewegingsexpressie, improviseren, samenwerking, concentratie en focussen. Daarbij kreeg ook het individuele spel van de kinderen veel aandacht, in aanloop naar de voorstelling. Gaandeweg zagen we de kinderen steeds meer zelfvertrouwen krijgen, niet alleen op de speelvloer, maar ook in de groep! Er ontstonden nieuwe vriendschappen, er werd veel gelachen maar de kinderen durfden zich ook kwetsbaar op te stellen. De kroon op het werk waren de voorstellingen, waar iedereen met veel lef en plezier (en wat gezonde spanning) zijn of haar rol speelde. Natuurlijk betekent dit dat we een derde seizoen gaan starten, wij kunnen niet wachten!