Laatste nieuws, speciaal voor de deelnemers

Hoi!

Hier weer even een berichtje van  Baukje en Nienke over de theaterlessen,  we hebben goed nieuws! In september gaan we (eindelijk) weer verder.

Een tijdje geleden meldden we al dat we in augustus weer zouden gaan beginnen, maar dat moeten we toch iets veranderen. Dus verscheur die oude mail maar, want die dagen en tijden die we toen hadden aangegeven kloppen niet meer!

Hieronder staan de juiste gegevens:

Aanvang lessen:
 – De lessen beginnen op dinsdag 1 september.
 – De jongste groep (basisschooljeugd groep 4-5-6) van 14.30 – 16.30 uur
 – De oudste groep (basisschool groep 7-8 en brugklassers) van 17.45 – 19.30 uur
Let op: 
 – Zit je nu in de jongste groep, dan zit je na de vakantie ook nog in de jongste groep (i.v.m. het oefenen voor de voorstelling)
 – De begintijd van de oudste groep is iets gewijzigd zodat je, als je bijvoorbeeld uit Sneek of Bolsward moet komen, je toch op tijd kunt zijn voor de lessen.

Overige lesdata:
De lessen zijn op 1 – 8 –15 en 29 september en op 6 – 20 en 27 oktober.

Geen extra lesgeld
Voor deze lessen is er geen extra lesgeld verschuldigd. Je had in principe nog 4 lessen te gaan, maar daar hebben we er 7 van gemaakt. Dus 3 gratis lessen, dat is toch leuk? Sommige ouders moeten nog een of meerdere termijnen betalen. Willen jullie dit even nakijken en het resterende bedrag overmaken op bankrekening NL95 RABO 0319 0991 48 t.n.v. Stichting Een Brug Slaan?

De voorstelling:
De voorstelling is op 30 en 31 oktober a.s. in de Klameare in Workum.
Let op ook dit is een andere datum dan dat we je de vorige keer hebben doorgegeven. De generale repetitie is dan op donderdag 29 oktober. Wil je deze dagen vast in je agenda zetten en vrijhouden? Alvast bedankt.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Dit kan per email (eenbrugslaan@gmail.com) of bellen/appen met Baukje (06-4504 2244)

 Tot 1 september!
Zonnige groetjes van Baukje en Nienke

PS. En natuurlijk wensen we je alvast een hele fijne zomervakantie!